Rulouri exterioare

In domeniul acoperirii ferestrelor, rulourile exterioare sunt gama de varf in acest domeniu.

Gandite sa dureze, aceste rulouri ofera protectie multipla: solara, termica, fonica si antiefractie. Rulourile din aluminiu aplicate pe exterior pe tamplarie, sau montate in casetele deja existente in zidarie prin dezafectarea celor vechi din lemn, acesta este segmentul pe care societatea noastra este specializata sa vi-l ofere la standarde ridicate de calitate.

Confectionate din aluminiu si vopsite in camp electrostatic,le confera atat rigiditate cat si durata in timp nelimitata pentru aspectul general si actionare (nu necesita retusuri de vopsea, nu ruginesc, nu se decoloreaza, nu se deformeaza la caldura).In interior axul(octagonal) este confectionat din otel, prevazut cu bucse cu rulmenti, fapt cel face foarte silentios si manevrabil,chiar si la o latime de 2,40 m (cu H= max.1,50m) .

Lamelele, umplute cu spuma poliuretanica, confera protectie termica si fonica superioare altor tipuri de lamele.Rezistente la intemperii, protejeaza fereastra atat de factorul direct cat si de eventualele infiltratii laterale datorate montarii incorecte a tamplariei.

Pe timp de vara asigura temperature interioara la nivelul dorit, prin lasarea acestora in jos oprindu-se efectul de sera creat de impactul razelor solare cu sticla de la fereastra.

Prin montarea de lamele extrudate intermediare, se poate rigidiza si mai mult tot ansamblul, iar cand pe una din aceste lamele intermediare se monteaza si o yala cu cheie, acesta ofera si protectie antiefractie.

 

Articole recente